22 000 Registrovanih na chatu

Za prvih 12 meseci na nasem chatu registrovano je vise od 22 000 korisnika. Pridruzite nam se i vi posetite sa vaseg mobilnog telefona.
chat.ajdbre.com
Nesto vise o chatu
180 000 poruka na forumu

Za prvih 12 meseci na nasem forumu poslato je vise od 180 000 poruka. Sta cekate posetite sa vaseg mobilnog telefona i ukljucite se u diskusije.
forum.ajdbre.com
Nesto vise o forumu

forum.ajdbre.com

Forumi:
Pitaj bilo sta, diskutiraj o bilo cemu, podeli informacije i misli sa ostalim AjdBre clanovima, mi imamo vise nego 20 razlicitih Foruma koji pokrivaju mnoga podrucja, koje retko vidite u bilo kojem drugom Forumu, plus ostali Forumi kreirani od nasih AjdBre clanova!

Fun Meni:
Igre koje ce vam prikratiti vreme dok cekate da se pojave vasi prijatelji Online! Plus nove igre koje cemo dodati da vam nikad nebude dosadno na AjdBre-u!

Lista Prijatelja:
Lista Prijatelja ce vas pribliziti vasim omiljenim Prijateljima u nasoj zajednici, olaksati vam pristup njima i njihovim licnim podacima!

Ignor Lista:
Netko vam non-stop dosadjuje? Jednostavno ih stavite na Ignor Listu i vise vam nece moci slati Privatne Poruke, niti ce moci komunicirati sa vama...

Smajliji:
Velika kolekcija smijesnih i unikatnih Smajlija! Neke od njih niste nikada jos vidjeli, jednostavno zato sto smo ih mi dizajnirali!

BB Kodovi:
Specijalni kodovi koje upisujete u vas text, da bi naglasili vaznost dijela texta ili jednostavno da bi se razlikovao od ostalih!

E-kartice:
Saljite pozdravne kartice, bilo kome na AjdBre-u!

Inbox:
Salji i primaj Privatne Poruke bilo kojem clanu! Inbox sa mnogo mogucnosti u pregledu poruka, dialog (koji ce vam omoguciti pregled vasih razmijenjenih poruka u chat stilu, sa bilo kojim clanom), oznaci poruke, download-aj ih i sacuvaj ili ih prosledi na bilo koji e-mail!

Klubovi:
Nakon sto dobijete 2000 pluseva na AjdBre-u mozete kreirati svoj vlastiti Klub, u kojem cete imati svoj Forum i svoj Chat i moci ce te odlucivati koga cete uclaniti, a koga ne... Sve po vasim pravilima!

Licni Wap Site:
Dobit ce te svoj licnii http://wap.ajdbre.com/forum./users?vasnadimak site istog momenta kada se registrirate. Tako ce te omoguciti bilo kome na svetu da procita vase Blogove, upozna vas i uskoro mnogo novih mogucnosti!

Vas Upload i Galerija Clanova:
Uploadujte svoje omiljene slike, igrice, tonove, teme itd, direktno sa vaseg mobitela i podelite ih sa ostalim clanovima ili uploadujte svoju sliku u Galeriju Clanova!

I jos mnogo toga vise!!!:
Blogovi, Ankete, Prosireni Profili ostalih Clanova, velika kolekcija Avatara, Galerije, Download, Guestbook i jos mnogo novih funkcija uskoro!!!

Pridruzite nam se sada, upoznajte nove prijatelje i lijepo se zabavite!!! Posetite sa vaseg mobilnog telefona ili Opere web browsera.
forum.ajdbre.com
Ukoliko ukoliko surfujete sa Internet Explorer,Mozilla Firefox...
Kliknite »» Ovde

chat.AjdBre.com
Slike Chatera 

 
Copyright © 2007-2010 AjdBre.com All Rights Reserved.