22 000 Registrovanih na chatu

Za prvih 12 meseci na nasem chatu registrovano je vise od 22 000 korisnika. Pridruzite nam se i vi posetite sa vaseg mobilnog telefona.
chat.ajdbre.com
Nesto vise o chatu
180 000 poruka na forumu

Za prvih 12 meseci na nasem forumu poslato je vise od 180 000 poruka. Sta cekate posetite sa vaseg mobilnog telefona i ukljucite se u diskusije.
forum.ajdbre.com
Nesto vise o forumu

chat.ajdbre.com
Pogledajte slike chatera Ovde

Postojanje Interneta (GPRS-a) nam je omogucilo jedan nov vid komunikacije sa nepoznatim ljudima. Sedis u svojoj toploj sobi ili negde u skoli, na poslu, u autobusu, u parku i tipkas sa nekim... Nekome je to primamljivo, opet za nekog drugog apsurdno, za nekog zabava i razonoda-za nekog drugog potreba i beg u neki bolji svet gde ce naci neki mir ili biti neko drugi...

Ipak, namece se pitanje: ko su zaista te osobe "sa druge strane" ? Koliko zapravo to sto ne postoji "live contact" oblikuje nacin njihove price i samim tim utice na formiranje misljenja o toj osobi?

Mane su naravno nedostatak fizickog kontakta, mimike, intonacije... U vrline svakako spada raspolozivost vremena da se odgovori na poruke, da se razmisli pre nego sto se nesto kaze, ali isto tako i neopterecenost izgledom. Da biste uzivo prisli nekome da se upoznate treba da imate dosta samopouzdanja i da verujete da izgledate dovoljno dobro da ostavite pozitivan utisak.

Na internetu je za pocetak razgovora dovoljno da klkiknete na neki nick i zapocnete sa nekim ugodnim caskanjem. Ako ste zadovoljni sa sagovornikom i tipkanje se odvija u zeljenom smeru onda se opustite i uzivate, a ako ne sagovornika jednostavno stavite na ignore.

Da li ce neko lagati preko interneta mnogo vise zavisi od osobe koja se odlucuje za laganje nego od samog nacina komunikacije. Ljudi lazu i uzivo, jedino sto im internet omogucava da to urade lakse i sa manjim posledicama. Dok nekoga ne poznajete dobro, necete mu verovati previse ni ako ste ga upoznali uzivo.

Odabir nadimka (nicka)) isto tako moze biti veoma vazan faktor. Ukoliko uspete odabrati atraktivan i zanimljiv nick na koji ce da se lepe sagovornici onda ce te imati mnogo ponuda za tipkanje...

Pridruzite nam se sada, upoznajte nove prijatelje i lijepo se zabavite!!! Posetite sa vaseg mobilnog telefona.
»» chat.ajdbre.com ««

chat.AjdBre.com
Slike Chatera 

 
Copyright © 2007-2010 AjdBre.com All Rights Reserved.